ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Ποιοι είμαστε
  • Είμαστε ένα κατάστημα πώλησης κυρίως Ελληνικών ειδών στο internet. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας.
  • Το κατάστημά μας λειτουργεί αυτόματα και παρέχει αγαθά και υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Για κάθε είδος που πουλάμε προσφέρουμε εγγύηση.
  • Για κάθε αγορά στο site μας, έχουμε λάβει ειδικά μέτρα προστασίας στοιχείων και διασφάλισης On-Line συναλλαγών με πιστωτική κάρτα.

Όροι πώλησης
  • Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές.
  • Κάθε πώληση υπόκειται σε έγκριση χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας.
  • Αν η πώληση γίνει με κατάθεση σε τράπεζα τότε πρέπει πρώτα να γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης προ της αποστολής των αγαθών
  • Αν η πώληση γίνει με αντικαταβολή, τότε πρέπει να πληρώσετε με μετρητά τον ταχυδρόμο.
 
Τρόποι πληρωμής αγαθών και υπηρεσιών
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε 5 τρόπους αγοράς αγαθών και υπηρεσιών.   Γενικά, επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και ακολουθείτε τις οδηγίες αγοράς στην οθόνη, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να επιλέξετε:
 
1.       Πληρωμή με ασφαλή χρέωση πιστωτικής κάρτας On-Line:
Με χρήση πιστωτικών καρτών Visa, Master Card. Η συναλλαγή είναι τοποθετημένη σε ασφαλείς σελίδες και πρόσθετα κωδικοποιημένη.  Τα στοιχεία χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας τα λαμβάνει ΜΟΝΟ η τράπεζα και κατόπιν μας ειδοποιεί για το αποτέλεσμα της συναλλαγής.  Για λεπτομέρειες, διαβάστε την ενότητα: «Προστασία και Ασφάλεια On-Line Συναλλαγών»
 
2.       Πληρωμή με τηλεφωνική παραγγελία και πιστωτική κάρτα:  
Οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται σε προσωπικό που μιλά Αγγλικά και Ελληνικά. Πρέπει να γνωρίζετε όλα τα στοιχεία που ζητούνται στη φόρμα αγοράς.  Κατόπιν τηλεφωνείτε στον αριθμό τηλεφώνου που γράφει η φόρμα.  Άνθρωπος από το γραφείο μας θα κάνει τη χρέωση της κάρτας σας στην τράπεζα.
 
3.   Πληρωμή με Fax και πιστωτική κάρτα:
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής κλπ, τυπώνετε τη φόρμα αγοράς και τη στέλνετε με fax στο νούμερο τηλεφώνου που γράφει η φόρμα.  Άνθρωπος από το γραφείο μας θα κάνει τη χρέωση της κάρτας σας στην τράπεζα.
 
4.   Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:  
Η κατάθεση μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου, στα στοιχεία που αναφέρονται κατά τη διαδικασία πληρωμής.  Κατόπιν στέλνετε με Fax ή email το αντίγραφο κατάθεσης σε εμάς.  

5.    Πληρωμή με αντικαταβολή:
Σας στέλνουμε τα είδη που παραγγείλατε με εντολή πληρωμής της αξίας της παραγγελίας σας και των ταχυδρομικών εξόδων στον ταχυδρόμο.

Για όλους τους τρόπους πληρωμής: Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας θα σας στείλουμε τα αγαθά σας, ή θα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που αγοράζετε.


Περιορισμένη Εγγύηση
Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι τα αγαθά είναι σε άριστη κατάσταση κατά την στιγμή της αποστολής στον πελάτη. Αν τα αγαθά είναι ελαττωματικά, τότε αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή τους με άλλα, χωρίς κόστος. Δεν αποζημιώνονται τα αρχικά έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και διεκπεραίωσης της παραγγελίας και αντίστοιχα της αντικατάστασης.  Ο πελάτης στην περίπτωση αντικατάστασης θα χρεωθεί μόνο τα ταχυδρομικά έξοδα επιστροφής των αγαθών, της συσκευασίας και της διεκπεραίωσης αντικατάστασης με άλλα. Απαιτείται η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για την αντικατάσταση απαιτείται η σύμφωνη γνώμη μας σε περίπτωση ελαττώματος.  Οποιαδήποτε εγγύηση ειδικά για τις θήκες προστασίας από την ακτινοβολία ακυρώνεται αυτόματα αν η θήκη έχει τρυπηθεί με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε σημείο.  Οι συνθήκες καλής αλλά και κακής χρήσης των ειδικών θηκών προστασίας αναφέρονται στο τμήμα «τεχνολογία» του web site μας.  Η όποια εγγύηση αφορά μόνο τα εμπορεύματα στην αξία αγοράς τους και τίποτα άλλο. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά ήθελε προκληθεί από απώλεια δεδομένων, έμμεση, άμεση, εξειδικευμένη, τυχαία ή ως συνέπεια ή αποτέλεσμα της χρήσης. Η παρούσα εγγύηση συγκεκριμένα εξαιρεί ζημιά που δημιουργείται από την κακή χρήση, κακομεταχείριση, εξαπάτηση, κακή αποθήκευση προϊόντος, χρήση του προϊόντος με τρόπο μη-ενδεικνυόμενο για το προϊόν, αμέλεια και άλλους παρόμοιους λόγους. Οποιαδήποτε άλλη εγγύηση άμεση ή έμμεση, συμπεριλαμβανομένων εγγυήσεων εμπορευμάτων και καταλληλότητας για συγκεκριμένη χρήση εξαιρείται.


Προστασία και Ασφάλεια On-Line Συναλλαγών
Για την καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια των On-Line συναλλαγών, έχουμε φροντίσει ώστε η συναλλαγή να είναι τοποθετημένη σε ασφαλείς σελίδες και πρόσθετα κωδικοποιημένη (SSL 128 bit).  Η όλη διαδικασία συμπλήρωσης στοιχείων, αποστολής στοιχείων και διεκπεραίωσης συναλλαγής είναι αυτοματοποιημένη και προστατεύεται από το site μας και από την τράπεζα με κρυπτογράφηση και πρόσθετη κωδικοποίηση στοιχείων για να είναι κάθε συναλλαγή εξασφαλισμένη.  Τα στοιχεία χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας τα λαμβάνει αυτόματα ΜΟΝΟ η τράπεζα και κατόπιν μας ειδοποιεί για το αποτέλεσμα της συναλλαγής.


Ασφάλεια στοιχείων
Το site μας περιέχει διάφορες μεθόδους για την προστασία και την ασφάλεια των στοιχείων που διαθέτουμε και συλλέγουμε. Το site μας χρησιμοποιεί firewall και διάφορες τεχνολογίες κρυπτογράφησης και ασφάλειας πληροφοριών (SSL 128 bit) επισκεπτών και πελατών. Έτσι επιτυγχάνουμε την προστασία μας και τη δική σας από υποκλοπή, κακή χρήση και παράλλαξη των πληροφοριών που έχουμε.


Πολιτική προστασίας δεδομένων πελατών
Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι τα όποια στοιχεία συλλέγονται από το site μας προστατεύονται με πολλαπλές σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας. Τα στοιχεία αυτά δεν πωλούνται.  Μπορεί από καιρό σε καιρό να επικοινωνούμε μαζί σας με διαφημιστικό υλικό για να σας ενημερώσουμε για τυχόν προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι πιθανόν σας ενδιαφέρουν.


Αυτόματα καταγεγραμμένα στοιχεία
Το site μας καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε προβλήματα, να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας όπως η αυτόματη επιλογή γλώσσας του site (σε ορισμένες περιπτώσεις), αλλά και για λόγους χρέωσης και αποστολής αγαθών. Οι πληροφορίες αυτές και άλλες, χρησιμοποιούνται για την επαφή μας με τους πελάτες μας, την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών από εμάς ή και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες.


Διαφημίσεις
Χρησιμοποιούμε εξωτερικές εταιρίες για να εμφανίζουμε διαφημίσεις στο site μας ή για να διαφημίζουμε το web site μας σε άλλα web sites. Οι διαφημίσεις αυτές μπορεί να περιέχουν cookies. Δεν έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες των εταιρειών αυτών και στα cookies, και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων άλλων site.


Διαγραφή από τις λίστες επικοινωνίας μας
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τη λίστα μας αποστολής διαφημιστικής αλληλογραφίας.